Consultancy

Wat kan ik voor je betekenen?

Een speciaal verkoopevenement of een presentatie van je producten opzetten en vooral bekend maken, een persbericht, een newsletter of de teksten van je nieuwe website schrijven, een feest organiseren of een culinaire reis naar Italië regelen doe ik met het grootste plezier en in een mum van tijd.

Wil je weten in welke restaurants je in Rome of Milaan of zelfs Amsterdam moet zijn? Ben je bezig met de ontwikkeling van de nieuwe menukaart voor je restaurant of ben je op zoek naar nieuwe wijnen of kazen voor je winkel?

Laat het me weten, ik kan je op een professionele manier helpen.

Mijn passie

Ik heb altijd een grote passie gehad voor lekker eten en drinken en koken is voor mij altijd een feest.

Wat ik ook erg leuk vind is mijn kennis van de Italiaanse keuken aan anderen over te dragen.

Dat heb ik bijvoorbeeld gedaan tijdens mijn ervaring als docente bij kookschool La Cucina del Sole en doe ik nog steeds regelmatig met mijn artikelen voor het online magazine Gastronomia Mediterranea, in mijn blog Radio Cucina, op diverse Italiaanse kookforums, waarvan momenteel Coquinaria mijn favoriet is, en natuurlijk met mijn artikelen in diverse tijdschriften.

Door mijn passie word ik gedreven om mijn kennis over alles wat te maken heeft met eten en drinken steeds uit te breiden. Op deze site kunt u lezen wat ik de afgelopen jaren zo’n beetje heb gedaan.